Det blir bara värre och värre..

igår hade jag en blind pojke i skidskolan, idag höll jag 2 lektioner på ENGELSKA!!
en slalom och en snowboard..
Vad händer på lördag?!

Okej det var inte lika tungt idag som igår men engelska språker har aldrig varit min starka sida och så skall jag börja undervisa på det språket!! Nå ja de gcik efter omständigheterna helt okej, speciellt snowboard lektionen gick bra och då kom jag på att snowboard faktiskt är roligt så nu måste jag nog åka det själv någon dag också!!

 I kväll skall jag bara ta de lungt och kanske ta och göra ett besök i Singsby?! <3

Lilla my!!


Nästan en helt vanlig dag..

..förutom att jag har pratat finska större delan av dagen och dessutom haft en blindpojke som elev i skidskolan!
De va svårt!
Först blev jag nog lite rädd men sen när vi började på gick det helt bra, jag backade före och höll emot med stavarna och gav dirketiv om med vilket ben han skulle trycka och när han skulle svänga. Han had lite svårt att ploga så det blev lite tungt mot slutet och det svåraset var nog att säga åt vilket håll han skulle svänga efter som jag åket bakvägen blev det ju bakochfram... Liften var spännande men som tur gick det bra och vi kom oss upp.

Det var en läroroik timme och en rejäl dos med styrketräning!!


Impulsmänniska

Sådan är jag!
Hela vinter har jag funderat att det skulle vara  bra med ett par nya skidor men bara tänk..
Idag hade de reklam från My sports och de hade alla juniorskidor -50%  så jag hade mamma att åka dit medan  jag var i Botniahallen och tränade. Sedan när vi åkte hem var det bara att åka in via My Sports och hämta mina nya skidor med biningarna fast skruvade.
Ibland är det bra att vara lite så att man kan använda juniorskidor fast man egentligen inte är junior länger.. man kommer mycket billigare undan!

Och Anna, så mycket som du härmat mej under åren så är det inte mera än rätt att jag får härma tillbaks lite, dessutom är de inte helt likadanna för mina är 7 cm kortare!!

Nu skall jag göra en tyska struktur och räkna lite matte sedan hoppas jag att  Tomas snart är på väg hit och gör mej sällskap i skidspåret!


En gång fyllde jag 19 år

Det är nästan en hel månad sen jag fyllde och då fick jag en kamera av min mamma och pappa. Men efter som jag inte är så teknisk så tog det en stund före jag fick in några bilder på datorn och inte har jag så många bilder heller..
Jag är ovan med en kamera i handen så nu måste jag öva mej.. : )

Nu kommer iaf några bilder från mitt "kalas"

     

   


Jag Anna och Sandra var också ut och åt lite god mat

 

Sen hitta vi två pojkar på O'malleys




Å till sist: ett så här fint kort fick jag av min syster och en sån här gullig nalle fick jag av Tomas

 



Snart klättrar jag på väggarna

Två dagar har gått av 3 veckor läsledigt och jag känner mej smått tokig.
Nå ja, jag har i alla fall kommit igenom 3 av mina biologi böcker. Dagens bok var tråkig, miljöekologi, de borde vara intressant för det är så viktigt med att vår omgivning mår bra men det är nog inte det. I morgon blir det intressantare då har jag bios 4 på schemat och det är om människan som är mycket intressantare man får ju veta allt vad som händer i ens kropp då och hur vi fungerar..
Imorgon skall jag också en sväng till Öjberget och ha skidskola för en liten flicka som jag lärde en timme i måndags och i morgon skall vi fortsätta. Flickan är finsk så då får jag ju öva min finska lite också. Det är jätte roligt att vara skidlärare och få se hur snabbt barn lär sej och hur duktiga de blir, på en timme kan de flesta redan ta sej ner för egen maskin.

Nu väntar jag på att Tomas skall komma hit så att vi kan åka och skida.
Medan skall jag göra en tyska struktur.

-Nina


Biologi

Nu har jag exakt 4 dagar och en kväll på mej att läsa 5 biologi böcker,
biologi ska jag skriva i studenten och de e först om 3 veckor men på fredag har vi muntlig tent när vi skall se hur mycket vi läst oss. Så nu vet ni iaf vad jag skall göra de kommande dagarna..

puss Nina

ps penkkis va roligt : )

Liknar jag pappa?!






Idag fick jag höra att jag är lik min far?! Ja inte vet jag!
Men en sak vet jag, jag har i alla fall hans temperament! :D


I morgon studentskrivningar, modersmål, textkompetens.

Skidskola

Igår  var  jag skidlärare på öjberget, jag lärde 4 barn att åka slalom. En pojke och 3 flickor. De va roligt!
Men efter som öjberget bara har upp en back så va de lite trångt och svart att gå upp en bit i backen för att lära dem att stanna så ja fick i stället nästan genast ta dem med upp i hissen och ploga bakvägen framför den som e broms så att det inte skulle börja gå för hårt detta resulterade i att i dag är jag jätte limin och styv i mina vader..

När jag kom till öjberget igår blev jag nästan nostalgisk, det kändes precis som förr när man kom dit med en massa grejer i en väska och skidorna på axeln.
De saknar jag nog lite, ibland!


På kvällen var jag med anna och sandra på fransmanni och åt och prata. Sälskapet var bra men maten var inte riktit lika bra men helt okej..
sen sökte vi upp våra pojkvänner, de befann sig på o'malleys så då gick vi dit en stund och spelade lite biljard och sen for vi hem.
Hemma såg jag och tomas på he's a girl men jag vet inte riktit vad filmen handlade om för vi somnade oc aknade halv 2 och då hade filmen redan varit slut i ca en timme, så då var det bara att tvätta tänderna och fortsätta sova. Mysigt!

Nu kommer ja just hem från knatteträningarna i botniahallen och borde läsa på prov.. ORKA!! men det är i och för sej bara 2 prov kvar i korsholmsgymnasium så kanske jag skall klara det!


RSS 2.0