ettochetthalvtår

igår 22.6.2010! <3

Lördag

Det blir vääldigt sällan skrivet här nu för tiden men jag har faktiskt börjat med en dator avvänjning och försöker att roa mig på annat sätt i stället för att sitta här och dega! Att läsa böcket t.ex. är mycket underhållande och jag har faktiskt fått den sista twilight boken så nu har jag mer att läsa!

Idag hade jag min sista jobbdag för denna vecka så nu skall jag njuta av två lediga före jag skall jobba 3 dagar och ha hela 4 lediga dagar över midsommaren! Det ser jag fram emot, för visst tycker jag det går helt bra att vara i jobb men nog är det skönt at få ha slö dagar när man får göra precis vad man vill..

Idag har jag också gjort årets jobbigaset lätta länk, det gick hårt men magen ville inte springa! Länge sen jag haft sån kramp i magen när jag sprungit.. Regnade gjode det också!

Nu skall jag äta lite mat och vänta på att Tomas skall hämtas från sitt brankka talko!


Google Chrome

E dumt och förstör mina försök att få mellan rum mellan styckena!!

Länge sen.. igen!

Dagarna rullar på i ett mönster som avviker från det vanliga typ 2 ggr i veckan när jag har ledig dag från jobbet. Så de flesta dagarna går ut på att stiga upp, äta morgon mål, jobba, äta mat, träna och sova. I fall jag råkar ha ledigt shoppar jag eller firar studenter, de gjorde jag iaf denna veckas lediga dagar. Har också varit massor med Tomas och haft det skoj, bla så klippte jag hans hår igår, mad SAX ( int en sån där maskin) å de blev så bra å jag e så stolt :D                                                                                                            Idag gick jobb dagen jätte snabbt och utan problem fast jag kommit hem efter 3 på natten före det var jag ute och hade skoj med Iddo, det var än en gång ollis som gällde. Nu skall jag snart åka iväg på dagens snabbhets träning och hoppas att mina fina skavsår inte är i vägen och att ingen äter upp mig i skogen när jag måste vara där ensam denna gång! Är aningen besviken på min syster som skulle göra mig sällskap idag men håller sig gömd i Replot.

RSS 2.0