Tisdag förmiddag

Känns som om halva dagen har gått redan fast klockan bara är 11. Kanske för att jag steg upp halv 8 med min bror för att jag skulle hinna med något vettigt före jag skall i väg till stan. Nu har jag iaf resedagboken så gått som klar och portföljen är påbörjad. Nu just känns det riktigt bra, inte är den kanske så jobbig som den verkade. Eller man gör väl det så jobbigt som man gör det. Väljer man att inte vara så analytisk och invecklad tror jag det inte blir så svårt att få ihop till en något så när vettig portfölj! Hoppas kan man!
Nu skall jag börja dra mej mot staden, är en aning nervös inför mina intervjuer idag, jag hoppas så innerligt att dom vill ha nig. Mest hoppas jag på brage. Vi får väl se vad dom säger idag.
Sen blir det ett försök till backträning, vet inte riktigt vad mina valpar håller på med nu just! Dom borde ju vara okej nu eftersom det är mindre än en vecka sen jag var på massage men kanske jag borde åka till någon riktigt vaplsjukebotare!
Men men nu sticker jag!
Ha en fin dag fast den ser lite mulen ut!

26042010

Måndag är det idag och jag har haft en lång dag, skola från 9 till 17. Men egentligen bestod 4 timmar där emellan av ledig tid som jag och Lindorna spenderada på ett aktivt sätt och fick en hel del gjort! Bra jobbat :)

På måndagar brukar det vara cirkelträning men utan ivriga barn blir det ingen träning.. typiskt! tror vi får börja ta och ge upp för i år. Nästa gång får bli den sista!

Min egen träning går si så där, känner att formen börjar stiga varteftersom benen och valparna blir allt sjukare. Borde kanske låta nogon riktig valpsjuke botare titta på dom! Men idag vilar jag iaf bort sätt från den lilla 500ms länken jag gjorde med min bror när han tränade till stafettkarnevalen! Det är allvar nu! :)

Skolveckan för min del är redan över, "bara" en pianotent i morogn så nu borde jag finslipa lilla snigel, gubben i lådan, blinkalilla, happy birthday osv. lite före jag tar natten. Skall också på två jobb intervjuer i morgon. Nu börjar det hända grejer, först till Moda Aukia och sedan till Brages friluftsmuseum. På onsdag har jag också en intervju till ett jobb jag i princip redan fått men det är så få timmar så jag tror jag vill hoppas på dom här två andra i morgon och eventuellt skippa den på onsdag. Måste se vad dom säger vid Brages iaf i morgon för där skulle det vara nais att vara, mycket utomhus och guida trevliga turister vore inte helt fel. Men Moda Aukia är säket också bra men där måste man vara så fin varje dag, det är inte jag van med.. :P

Snart är det också vappen, då skall jag ha min studentmössa på för det såg jag jätte mycke framemot förra våren då jag ännu inte hade någon så nu skall jag ta tillfället i akt och använda den trots att min käre pojkvän tycker att det är tönttigt! På vappen skall vi grilla med ett gäng utanför fängelset, det gjorde vi förra året också och det var nais så jag hoppas att det blir minst lika nais i år om inte ännu bättre! 

Men men nog tjatat om det, nu skall jag ta mig i kragen och skriva lite kulturcrap!


skall plåga er med ännu en Hemavan bild bara för att det var så nais där :)

Helgen som varit!

Skönaste på länge, mest bara chill!
Fredag: ledig dag fylld med massa försök till skolarbete vilket inte gick så väldigt bra. Men bilen blev besiktad och oljan är bytt. TACK Tomas! <3 En film och lite galen körning tillsammans med Jonny hann vi också med. Jonny kunde bli nästa Ronny och Ragge och man kan göra handbroms sladdar utan snö och is ;)
Lördag: Mera slö tillsammans med världens bästa, tränade och gjorde ett försök till få i ordning kärran till mönkkiän, tog också en tripp ut för att kolla vägen. Kvällen spenderade vi tillsammans med mina syskon på soffan framför andra delen av luftslottet som sprängdes
Söndag: Oljade bänkarna i båten, länkade, fjantade oss och nu på kvällen gjorde jag och Bella en bra och trevlig intervallträning tillsammans i Sandviken. Det är alltid så mycket roligare att träna med någon! Synd bara att hon snart åker i väg till Sverige!
Nu har jag just städat rummet och skall ta och börja söka mig till sängen. Förresten så råkade jag bli lite ljusare i huvudet i går.. :)
godnatt!

Snabbt före john blund tar mej!

Nu är en till uppgift ett minne blott. inlämningsuppgiften i pedagogik som vetenskap är klar och en sak i måste göras listan för sträckas över. :)
så där annars har jag hunnit backträna och byta till sommardäck idag så jag anser att jag varit ganska duktigt!
Nu skall jag tvätta tänderna och krypa under täcket, godnatt! :)
ännu en bild från underbara Hemavan!

Fredag

Har en massa lediga dagar nu just men lediga är dom inte för det.. Skolan håller på att kolla hur mycket vi egentligen klarar av nu just så det finns massor som måste göras + att den tuffaste tränings perioden är igång.
Har just blivit klar med min konsertanalys, skall bara printa ut den och byta kläder och sticka i väg på min länk 45 min med puls 170 får se hur det går.. Senare idag skall jag och fixa min bil så den vill gå genom besiktningen och på kvällen skall jag och iddo prata av oss, de blir kiva! :)

Sommarjobb

Jag hatar ordet sommar jobb nu just..
Att det skall vara så jobbigt att hitta något och hur många jävla ansökningar har jag inte skrivit, bara den senaste timmen har jag skrivit 5!!! Om det inte börjar nappa något nu blir jag frustrerad!! Vill verkligen inte vara utan, för jag vill flytta till en lägenhet och jag vill ha pengar!
Och varför ringer inte dom som låvade att ringa, är det så svårt att ringa oberoende om man fått jobbet eller inte.. man vill ju veta!

Nej nu skall jag snart dra i väg mig på backträning och hoppas på att vaderna och valparna håller och springa av mig lite ilska vad det gäller sommarjobbet!!

Måndag

Hej hopp, Kuortane va nais! Massa träning och tester som gick bra! Känner mej nästan i form! :) Ibland är det lite bra att bli arg också så man får lite jävlar anamma i sej och springer rekord!! Det behövdes kan jag säga.
Måndag betyder cirkelträning men idag var alla barn så lata att jag fick åka hem och vara lat själv också! Har läst lite engelska och hoppas på ett godkänt bas test i morgon!! Annars slutar jag skolan har jag hotat med mej jag tror nog inte det är så farligt iaf för jag tycker ju så hemskt mycket om min skola!! Har också varit ut och peedat med med mamma, de va rätt skönt! Jag har en spring fri dag idag men tränat har jag gjort iaf för morgonen började jag i simhallen det var också skönt! :)
Nä nu skall jag sluta flumma och skriva som ett lågstadiebarn. Nu just sitter jag och är irriterad på jobb som inte kan ringa och säga om man fått jobbet eller inte!! Fick se på facebook att en annan fått jobb där jag också varit på intervju så är det ju lite konstigt att de inte hör av sig till mig också. Det spelar ingen roll ifall man inte fått jobbet eller inte men det skulle vara kul att veta!!
glada är vi när vi får åka slalom i solsken :)
i ravinen hade vi det också bra :)

Kuortane

Då va de dags igen, Kuortane läger nummer 3 för i år, dvs sista också som innebär massor av test. Både fredag och lördag, vet inte om jag känner mig redo för att test en massa nu igen, speciellt inte 6km. Jag blir så lessen och deprimerad om jag inte springer snabbare än dom förra åren! Vilket jag borde göra för jag tycker att jag tränat bättre och mera än förr men man vet aldig. 1200+ 300m är en plåga, 1200 så snabbt man kan och årkar, 1,5min senare 300m ännu snabbare. Har bara sprungot det en gång förr och de gick int så jätte bra då så nu MÅSTE jag springa hårdare! Men vi får väl se..

Sitter nu just i skolan och tråkar mej, 2 timmar hål känns ibland sååå onödigt! kunde väl ha börjat nu genast så jag sluppit iväg till Kuortane tidigare och fått testa på eftermiddagen och inte sent på kvällen som det blir nu!

Sitter i en datasal där dom har lektion, dom håller på med något roligt. Kanske jag borde lyssna och göra likadannt :)

Nej nu blev det flummigt! Nu skall jag göra något vettigt! Men vad? spela piano? skulle inte tro det.. att läsa min bok lockar lite men då kanske den tar slut före lägret är slut och då måste jag läsa tent material istället och det är tråkigt!

Nå ja, ni ska ha en trevlig helg i alla fall!


I Hemavan var det fint väder! :)

God morgon

Har haft en effektiv morgon och städat mitt rum, nu skall jag börja klä på mig och åka in till stan för en lunch med Allo, de blir nais.
I morgon bär det i väg till Kuortane, skulle ha varit kul att åka redan idag men efter som min dumma skolan inte kan ha alla morgondagens obligatoriska lektioner idag när vi ändå börjar först 14.15 så måste jag vara där till 14.30 i morgon. Typiskt!
Bilder från Hemavan borde ni också få se, vädret va bra och backarna va bra så bättre kunde de inte bli. Har en aningen konstig färg nyans i mitt ansikte och så lär det vara läge ännu men folket rumt om mej får roa sig då.. :)

Rekord i goggelbränna!


Vet inte om jag skall skratta eller gråta?!
Men ja tror ja tar å skrattar lite!! :D

RSS 2.0