Lilli å ja, vi e goda vänner..



Saknarrr!!!<3

270109



Idag blir lilla jag 19 år!!

!

Vet ni vad?
Smörgås med leverkorv är det nästan det bästa som finns.
3 dagar utan det blev nästan för mycket.. :)
Men nu kan jag gå och sova mätt och belåten.
Gonatt!

Kuortaneläger nr 2

Nu är säsongens andra Kuortane läger över.
Den här gången for jag dit redan på torsdag så det var en dag längre och jag är mycket sjukare i hela kroppen än vad jag var efter förra lägret som var i slutet av oktober.I och för sej så trände jag mycket mera och efftektivare denna gång för jag har inte sjukt i mitt ben nå mera!! bara "lite" valpsjuka så de e ju int så myki att häng upp sej över..
Så där annars så var lägret som alla andra, 3-4 dagar går ut på att träna, äta och sova.

Nå ja, i alla fall så på torsdagen sprang jag 1200+1000+800+600m och ännu ett 1000meters lopp där på, de va tungt pulsen for över 200(!) fast de förstår jag inte riktitgt eftersom jag aldrig har haft det förr och så trött var jag nog inte.. tror jag!
På fredag var det morgonlänk, spänst och rörlighet och ett eget på hittat test, 900m det gick väl nog helt bra fast jag tror nog jag skulle ha kunnat springa hårdare?! På kvällen for jag och simmade lite. I lördags behövde vi inte på någon morgonlänk men vi sprang 2x(4x500)m inte så jätte hårt så det var riktigt skönt! Senare på dagen hade vi cirkelträning. Idag så har jag varit på morgonlänk och sen har jag sprungit 3x(300+150)m och sen 2 lätta 200meterslopp.

Borta bra men hemma bäst! Sömn har jag iallafall fått tillräkligt efter som Anna och jag började sova redan 10 i går kväll! :)

Nu skall jag göra ett kärt besök hos Tomas!<3
Hej så länge.

Onsdag

Nu ska jag snart gå och packa väskan för i morgon blir det Kuortane. Fyra tunga dagar med massor av träning har jag framför mej, hur det ska gå vet jag inte efter som jag redan har sjuka ben och valpsjuka eller benhinneinflamation som det egentligen heter. Men igår var jag på massage för att få bort det och lite bättre tror jag nog att det blev, hoppas de i alla fall så himla sjukt som det tog! De var nog den värsta gången jag varit på massage.

Idag har jag varit med Charlotta, vi hade mycket att prata om eller jag pratade och hon lyssnade, och så åt vi en god morotskaka! : )

Nej nu ska jag försöka få ner allt slängt i väskan och sen får vi se om jag orkar göra några läxor eller om jag far på äventyr med Tomppi och Jonny. Jag tror pojkarna lockar lite mera.. : )

Hej så länge!
Puss<3


Ännu en helg är slut..

Denna helg har varit mysig och jätte bra!
Största delen har jag tillbringat med tomas, han tycker jag om!

Nu har jag just varit i botniahallen, först tränat själv och sen tränade jag knattarna. Min träning gick helt bra men luften tog slut på sista 300m loppet av 6 st.. T.om. knattarna skötte sig bra idag.

Nu ska jag se om jag har nå läxor tills i morgon och sen skall jag försöka sova, hur det jag ska lyckas med det är en annan sak efter som vi vaknade kvart över 12 idag.. hoppsan! :)

puss<3


Täällä pohjantähden alla

Den såg vi idag på finska teatern i stan. Den var lång! Från 11.30 till 16.15 med 2 pauser.
Tvärrr kan jag inte uttala mej så himla mycket om vad den handlade om och om den var bra. Bra tror jag att den var efter som största delen av publiken och även skådespelarna grät efter åt men min koncentration räckte inte så där länge så jag fick myror i brallan mellan varven jag höll på att somna. Men nog hängde jag lite med i handlingen i alla fall, det var ju trots allt på finska och snabbt prata dom..
Jag tror att äldre människor berörs mera av den efter som de själva kanske upplevt det hela själva eller i alla fall hört mera om det än vad vi gjort.

14.1.2009

Hej hopp snart är det natten och jag sitter och funderar på om jag skall gå och sova eller skriva en finska uppsats..
Det skulle vara skönt att sova men om jag inte skriver uppsatsen idag måste jag göra det i morgon och jag har en känsla av att jag kommer att ha nog av finska i morgon efter en 4 timmars lång finsk teater, Täällä pohjan tähden alla.. Jag som redan har nog av finska nu just, jag är såå himla trött på vår lärare, han går mej på nerverna och inte lär man sej någonting heller. Allt vad han står och säger på lektionerna har man redan hört åtminstone 100 gånger förr.. Snart är det skrivningar och då börde man ju vara bra på finska för jag vill få bra och dessutom har jag, dum som jag är valt A finska och det ångrar jag nu, nu kommer jag att få kämpa för att få godkänt medans om jag skulle ha valt B kanske kunde ha fått E?!
Nå ja, de hjälper inte att vara efter klok.. Gjort är gjort!

Så där annars har jag blivit ännu mera blond idag, Sandra  färgade åt mej! Tack :)

/Nina

Bara för att jag inte har skrivit på länge..

De 3 första skoldagarna för år 2009 är över, nu återstår bara 24 dagar kvar i Korsholms gymnasium och sen börjar läsandet... Då kommer dagarna att gå ut på att läsa, äta och träna..
Den här sista perioden har jag matte, biologi, tyska och finska.
Matte, biologi å tyska går bra men finskan är jätte tråkig..

Nå ja men iaf så ha de nog inte hänt så jätte mycket i mitt liv denna vecka eller om man tänker efter så har jag nog gjort en heldel iaf.. tex. varit till tropiclandia, ätit pizza, varit på massage,sprungit, skrinnat, skidat, simmat och haft de mysigt..

Nu vill jag att maten skall vara klar!


Tadaa!!

Nu har jag äntligen lyckats gör en egen header och dessutom fått den på plats, heelt själv!
Och det tog heller inte så där super länge bara si sådär en timme..
Bilderna blev lite avlånga och jag ser rund ut men nu just spelar det inte så stor roll, jag huvudsaken är att jag har en egen header..

Idag är det lördag och jag skall avverka en länk på 1h 30 min så det skall jag snart ge mej iväg på i vintervädret!
Sen får jag se vad som händer..
Kanske titta på film?! :)

-Nina

RSS 2.0