Fredag

Halleluja, som ja väntat på denna dag hela veckan! Ledig i mårån å då ska vi på bröllop å de kommer bli så fiint å ja e så glad över att få användning fö min fina studentklänning igen :)

Sitter ännu på jobbet och degar, det kan vara så tråkigt här, tom facebook e tråkigt! Men idag ha ja faktiskt haft 3 guidningar å en på engelska å de e ganska katastrofalt! Men idag gick det lite bättre än dom andra gångerna. Jag borde lära mig bättre engelska!!

Dessutom håller jag på att vänta mej sjuk på att få hämta nycklarna till lägenheten på månda å börja städa å fixa å dra dit tavara så småningom.

Trevi helg :)

Onsdag

Dagarna rinner i väg, snart är det augusti och i går var jag halvägs till 41. Jag fortsätter med mitt jobb på Bragegården så nu just känns väldigt uttjatat, jobbigt, tråkigt och värdelöst men det är ju trots allt bara en månad kvar och jag kan ju inte påstå att jag jobbar ihjäl mej.
Sprungit har jag inte gjort på 5 veckor och det börjar tära på mina nerver, från att ha sprungit ibland 2ggr per dag förr till ingen löpning alls är ett hopplöst stort steg men vad gör man när höftet skriker efter 2-3 löpsteg?! Antiinflamatoriska kuren hjälpte inte heller särskillt bra, medan jag åt den kändes det bättre men det var ju värkmedicin i samma tabletter och dessutom blev jag tvungen att sluta med den 2 dagar för tidigt eftersom min mage började strejka och jag har aldrig varit med om liknande magkramper! Så nu just är det mest rullskidning, cykling, promenaden och mag och rygg övningar som gäller, det går nog helt bra det också men man måste planera så noga eftersom man skall ha med så mycket tavara varje gång man skall träna och dessutom äger jag inga egna skidor, ännu. Det är bara en tidsfråga före jag skickar in en beställning till run & go för snart far anna tillbaks till vörå också och då åker alla skidorna dit och kan jag inte springa måste jag göra något! På skidlänken i måndags lyckades jag också skaffa mig snygga skrapsår på min vänstra axel och armbåge eftersom det var en spricka i asfalten just där jag la ner skidan och efter det blev det en liten luftfärd före jag landande på med sidan före på asfalten och kunde konstatera att snön är väldigt mycke mjukare och min arm ser lagom mörbultad ut inför lördagens bröllop!
Så där annar väntar jag bara på nästa måndag när vi får hämta nyckel till lägenheten och börja flytta in.
Årets Norrskärsdans har också varit och farit och härregud vad det kan vara roligt!! Så himla nais! Jannica och Robin och resten av Engmans familj har vi att tacka för att vi slapp ut dit i år efter som pappa lyckats byta jobb och rådda till allt vad som heter jobbturer och missade årets dans. Men vi njöt desto mera av 2 dagar på den där fina platsen! :)
Nu skall jag snart och klippa mig och sen väntar ännu en dags jobb, suck!
<3

För en gångs skull har jag något intressant att berätta! :)

Tomas och jag har efter mycket sökande hittat en lägenhet, Handelsesplanaden 3! En stor, fin och ljus tvåa med en liten balkong på ett perfekt ställe och inte allt för hög hyra! :)
De kommer bli så nais å ja väntar såå på att få hämta nyckeln nästa vecka!
Igår sväva vi på lite måln och fundera hit och dit hur vi skall inreda å fixa där, kolla igenom alla mina flytta hemifrån lådor och konstatera att vi har glas i överflöd och så där annars nästan så vi klarar oss helt och gick opp på vinden hos timppa å kolla om där fanns nå gamla och användbara möbler.
Idag skall jag jobba och sen skall vi gräva igenom alla förråd i Singsby :)
Sen när allt börjar vara på sin plats får man komma på kaffe :)

Freda kväll

Hej hopp!
Jag lever och mår bra, om man inte räknar med mina ben! skulle dom också må bra skulle det vara att på topp!
Det händer int så mycket speciellt ännu heller. Jobbar, tränar vad jag kan, umgås med min söta pojkvän och mina fina vänner!
Meen på tisda ska vi å kolla på en lägenhet!! De ni, ska bli intresant att si va de e fö nån efter som det enda ja vet är att den är 60 kvadrat, 2r+kök och finns på hovrättsesplanaden och kostar 540 e i månaden. Det som också måste finnas är en balkong och helst också en bilplats eftersom både Tomas och jag har en bil borde vi åtminstone kunna parkera en av den på ett "säkert" ställe! :)
Ikväll har jag hemma kväll med min bror. Mamma jobbar, pappa jobbar, anna är på villan och Tomas är någon annanstans :)
Snart skall jag gå och sova så jag orkar upp på morgonskidning före det blir allt för varmt..
Godnatt!
Midsommardagen

RSS 2.0