Längtar till freedag, helgen och nästa vecka!

Känner att det skulle vara bra med lite ledigt nu. Fast egentligen är jag ganska lugn trots att jag har en massa måsten på mina axlar! Ännu en kväll har jag suttit och planerat morgondagens lektion som skall vara om Kalevala. Fick lite mera att göra nu när jag blev utan undervisnings kamrat när linda blev sjuk lite opassligt men det är sånt som händer! Nu är jag iaf klar med min planering och hoppas att tiden skall gå snabbt i morgon och mitt material räcker till. Idag gick det iaf helt bra!

Har även varit och masserat min ben i dag, det var lite pain men hoppas det skall bli lite bättre för på lördag skulle jag vilja springa HÅRT! För nu har jag tränat bra flera veckor och träningarna har känts riktigt bra så hoppas bara jag vågar hänga på och pressa max. Ibland får man faktiskt vara trött och riktigt trött. De e mitt mål på lördag, att känna att jag faktiskt gjort mitt bästa. Inte mesa bara springa!
På söndag bär det i väg från Kuopio upp till Saariselkä och en veckas skidåkning, både på längden och på brädden :)
Nu skall jag kolla slalom!

Andas in andas ut..

I morgon skall jag hålla min första lektion i övningsskolan. Jag skulle inte vara nervös om det inte vore för att linda som jag är par med är sjuk och jag skall hålla den själv, alla andra gör det parvis. OCH DET INTE SKULLE VARA ENGELSKA!!! engelska har alltid varit mitt svagaste ämne och är det fortfarande och nu skall jag ställa framför en hel klass och lära eleverna hur man gå i en butik, betalar, frågar hur mycket det kostar osv..
Nå ja, jag är iaf väl förberedd, har suttit hela kvällen och funderat hur jag bäst skulle göra detta på bästa vis. Hoppas bara att jag har tillräckligt med material.
Nu skall jag duscha, ringa Tomas, äta något kolla lite OS och sedan börja sova.. Funderar på om en morgon länk vore bra i morgonbitti?! Hmm, svårt att säga men skulle mina vader få bestämma skulle det nog vara NEJ!! :D
Vi får se, godnatt!

Torsdag

Och jag tar helg!
Ledig i morgon, det behövs känns det som!
Har varit i Övis 2 dagar nu, det har varit roligt och intressant och inte alls så helst som jag trodde att det skulle bli när jag hade hamnat i en engelsk klass, men de pratar bara engelska ibland och då är det såndär lätt engelska som tom jag klarar av :) Igår askulterade jag i en gymnasieklass som hade religion med en annan studerande som nog kommit mycket längre än vad vi gjort men härregud så dålig hon var, skulle bara ha velat stiga upp och ropa att eleverna skulle vara tyst för hon verkade inte klara av det..
Igår kväll skulle klassen till Öjberget, men det sluatde med att det bara var jag, sofia och tobias som för men bra gick det iaf och roligt hade vi.
Idag hade vi också upp spelning av vår teaterpjäs som vi hade som del tent i en modesmål/drama kurs. Min Lindas, , lindas och vickis gick riktigt bra. Läraren filmade allas så det skulle vara roligt att se hur det riktigt gick. Vi yrede och på lite för att få i hop en hektisk dag som vi kunde kalla för denna dagen ett liv.
Ikväll skulle jag ut och träna men jag har inte mått riktigt bra idag så jag lämnade bort dagens träning med hopp om att jag mår bättre i morgon och klarar av att fara till hallen och springa med bella för det är inte varje dag man har nån att springa med så därför skulle det vara extra surt om det sket sej..
I morgon får jag vara med TOMAS!! nu skall jag sluta flumma, äta något, tvätta tänderna, smörja vaderna och gå och sova!
Godnatt.

Vecka 7

Denna vecka är smått kaotisk.
Program från morgon till kväll.
Eget fel?
Kanske det.
Nå ja, idag var det teaterövning i skolan och cirkelträning.
Imorgon är det akademiträningar
På onsdag är det öjberget med klassen :)
På torsdag har jag skola till halv 5 och sen träningar..
Fredag, då skall jag vara ledig, bara till hallen och träna lite.
Om 2 veckor är det sportlov! Det ser jag jätte mycket fram emot. Då får jag vara en hel vecka med Tomas. Jag har ju knappt hunnit träffa han nå, bara några timmar åt gången.. eller några dagar om man räknar med helgen men helst skulle jag ju vilja vara med han heela tiden :)
Nu ska jag skriva resedagbok, dricka te och kolla OS och störtlopp, hejja Emppu :)

En fredag

Idag har jag Nina Sofia Korpisari för första gången under min tid på peffan skippat något om stod på schemat! Jag struntade i finskan och for till Botniahallen på träning i stället. Träningen förtsatte med en till träning i Vörå efter en bit mat hos anna. Vi är nämligen på ett friidrottsläger över helgen, Flick-energi som det så vackert heter :) I morgon har vi ännu två träningar före vi får söka oss hem åt igen. Man ag skall bara snabbt hem och äta oc sen i äg och häsa på min sötboll som inte får röra sig mer en 5 min från brandstationen i smedsby denna vecka för han har dejour. De e liie störigt för annars hanske han skulle varit här nu och ätit bulla med anna och jag :) Men men vi får ju några exra vi då i stället ;)

Nu skall jag snart ta itu med att sy fast märken på min halare. Sen sova, träning igen kl 9 i morgon bitti.


Torsdag

Måste sitta och varva ner några grader före jag kan gå och lägga mej. Har gått an sen halv 7 i mårse. Kvart före 10 stövlade jag in genom dörren igen.  Alltså idag har jag varit i skolan, träffat lilli, drickit te hos Henrika och lyssnat på en symfoniorkester. Helt okej dag faktiskt. speciellt mötet med lilli, det är långt mellan varven men det är alltid lika roligt att få sitta och prata med henne och berätta om vad som hänt sen vi sågs senast. Henrika är det också intressant att träffa för hon har alltid lyckats trassla till nånting eller annars bara har nån historia att berätta :D
Nu skall jag snart börja dra mej mot sängen så jag orkar upp i morgon och iväg till botniahallen på flick-energi läger och därefter i väg till vörå och våldgästa anna.
Godnatt!

070210

Det är redan 7 februari. Känns lite som om jag ine riktigt hänger med i svängarna nu. 3 veckor kvar sen är det "sportlov" vi har ledigt fr att läsa på tenter men jag tänker vara ledig för att åka slalom och snowboard i Saariselkä och kanske skida lite flata också :)

Fast före det skall jag skriva en finska tent, göra en liten drama pjäs med 4 andra, var 5 dagar i övningsskolan på "praktik" och springa FM om formen blir lite bättre..

Idag hade vi inomhus DM, de gick väl si så där. Halva sträckan orkade jag bra och skulle jag ha hållit samma fart skulle det ha blivit rekord men sen tog krafterna slut och 3 sista varven var inte så roliga.. men jag klarade mina mål iaf, under 11.20 och må nogot så när bra när jag korsat mål linjen. Och det gjorde jag :)

Nu skall jag duscha, spela lite piano och skriva resedagboken i kultur. Sen får jag gå och sova, skola igen i morgon kl 8.30

Första februari

Nu har jag varit 20 år i flera dagar och vardagen har kommit ifatt igen, inte för att det hänt så väldigt mycket speciellt.

Tisdags kvällen spenderade jag på halarsitz och ollis tisdag och jag kan bara säga att det var mycket roligt och en av dom bättre krog kvällarna i min krog karriär. (kan nämnas att jag inte är på krog varje helg precis, men bra var det!!)

På onsdag morgon blev jag väckt av min kära bror som ville ge sn present som var en stockbil som han tyckte jag skulle titta på och minnas tillbaks till tiden när jag kröp på golvet och lekte med lastbilar :) Fick också en mycket fin present av Tomas som var ett NOMINATION armband och en biljett till Takida!! Oj så glad jag blev! <3 På onsdags kvällen kom Anna på besök och vi hade det riktigt trevligt med kladdkaka och mycket prat!

På torsdag var det dags för 40 års kalas. Sofia och jag firade vara 20- årsfödelsedagar hos Sofia med klassen. Ännu en trevlig kväll! Kan bara konstatera att KK1.3 är den bästa klassen!

Fredag kväll var en tränings, film och mys kväll med Tomas.

På lördag hade jag släktkalas, det var också riktigt nais!

Söndag var en dag på öjberget som skidskollärare.

I kväll har Rebecca, Jennifer och Lotta varit på te och kladdkaka så nu tror jag det är klart kalasat :)

Med andra ord har det varit nais och många fina presenter och tjocka kuvär har jag fått. Bl.a mitt armband som jag nämnde tidigare, mumin burkar och en bok, stekpanna, fleece och prasentkort till vasa day spa :)

Tack till alla som kom ihåg mej!

Nu skall jag gå och lägga mej så jag orkar upp och på pianolektion i morgonbitti. Också kanske tiden går snabbare och presenten av pappa anländer, en keyboard. Då kan jag börja klinkka piaono här hemma också :D

Godnatt!

RSS 2.0