HEMAVAN!

I morgon åker jag och Tomas till Hemavan, hans föräldrar och 2 bröder kommer på fredag! Skall bli riktigt skönt att åka bort några dagar och få åka slalom :)
Det jag egentligen skulle säga var att nu har min bror blivit stor, riktigt stor. Han har nämligen fyllt 13 år och det glömde jag bort att uppmärksamma här på bloggen som jag brukar göra!! Förlåt.
Så nu säger jag det här också, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGENS VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR!!
Nu skall jag valla skidor och packa sen skall jag och länka med annapanna om hon hittar hem från Vörå föståss :)

Uppe med tuppen?

Ja, de är jag och nu borde jag göra något annat än sitta här och dega. För att nämna något är mitt rum ett enda kaos och jag åker bort på torsdag så det skulle vara trevligt om man kunde komma hem till ett städat rum åtminstone..
Skola idag och i morgon och på torsdag bär det iväg till Hemavan men det visste ni ju redan.
Vet egentligen inte vad jag tänkte säga men nu skall jag dra mig i väg och borsta tänderna och sen på en av dom mycket intressanta och givande föreläsningarna dvs Pedagogik som vetenskap. Ämnet i sej sku väl vara helt okej bara den som föreläser är intressant men icke!
Efter skolan blir det hård träning i botniahallen, jag tycker om träningen på tisdagarna, man får liksom kämppa för att årka ända till slut och efteråt känner man verkligen att man tränat! Nog för att man gör det efter dom flesta träningarna också, speciellt i !"valparna" :)
Nej nu måste jag skynda vidare, hej!
tillsist en mycket vacker bild av vårt mycket duktiga lag på byastafetten, de e inte alla som blev andra! :)

Bara för att det är typ skit länge sen jag har skrivit

Ja vet, de se skit jobbigt me bloggar som aldri uppdateras, de tycker iaf jag! Så nu ha min blogg vari jobbig ett tag så nu ska ja ta å flumma ner nåt bara för att det skall finnas något nytt att läsa om.
Förra veckan va de pampas, jag brukar aldrig vara ut men denna vecka va ja hela 3 ggr. tisda, torsda och freda. Tisdan va bäst, torsdan va sämt å freda va också riktigt bra! :)
Min valpsjuka håller på att ta död på min ben, eller iaf för några dagar sen.. Men dag kändest det faktiskt helt okej utan att jag gjort något speciellt. Kanske jag dansat för mycket? :D Nå ja iaf så har det varit en plåga att springa, det har värkt ända från vristerna upp till knäna å ibland till låren också! Hoppas det ger sig nu sakta men säkert utan vila!
Snart bär det av till Hemavan också, då skall jag åka slalom och fixa goggelbränna :D men också springa för det är faktiskt en viktig träningsperiod nu, så en länk om dagen åtminstone skall jag på!!
Nu skall jag kolla om min söta pojkvän har läst klart, han håller på med en bok! Det tycker jag är ganska häftigt för det brukar han inte göra så väldigt ofta!
Btw så ska ja på arbetsintervju på onsda så håll tummarna för mig!

Dags att säga godnatt

Så var det måndag igen.
Helgen va riktigt skön förutom grymt limiga ben, de va en riktigt plåga att ta sig ner för trappor och att sätta sig. Men ja lördagen gick i snowboardens tecken, var snowboard lärare i 4 timmar. Tungt men roligt! På söndag blev det att köra skoter. nästan 5 timmar blev det! :)
Idag skerv jag denna periods sista tent, den va lite löjlig! Liknade mest ett lågstadieprov, men jag klagar inte för jag borde nog vara godkänd.
Ikväll har jag sprungit, dragit cirkelträningar med Anna och gjort nästan hela processdokumentationen, tänker finslipa den i morgon så kan jag lämna in den på onsdag.
Nu börjar det bli dags att ta natt
Btw så e jag ledig på fredag!!
trötta och äntligen uppe på Kiilopää  :)
:)
ibland går det inte riktigt som man tänkt sej :)

Så va de över för denna gång..

Nu e tenterna skrivna och jag hoppas och tror att jag är genom alla 3 som skrivits, dvs lärararbete, främmande språk och basengelskan.
Ikväll har jag varit på länk, första på 12 hela dagar. De ni! Och oj så roligt, skönt, tungt och uppfriskande de va :) Så där annars har jag träffat iddo idag, de va nais. vi satt och pratadeoch shoppade världens finaste skjort tunika grej åt mej.
Nu hade jag tänkt ladda upp bilder men ansåg att det skulle vara för jobbigt så jag beslöt att det nog inte kommer att komma något likadant maraton inlägg som från när vi var till Åre men några bilder nu som då kanske de dyker upp :)
Nu skall jag börja dra mej mot duschen och sen mot sängen, ännu en sista skol dag skall avklaras före jag får ta helg och lära några barn åka snowboard på öjberget tillsammans med Ansu, de blir skoj. På sönda e de tänkt att de ska bli skotersafari, får se hu de går..
Godnatt.
anna panna och jag uppe på kaunispää den finaste dagen
en dag var det lite mindre vacket väder och man fick isolera sig för att inte förfrysa något.
de får räcka för i dag

Tentvecka

Det här med att läsa på tent är inte så populärt. Inte hos mig iaf.

Tog ledigt idag för att vila upp mig efter spysjukan jag hade igår och idag känns det nog mycket bättre, har tom fått i mig lite mat och varit i fullgång (nästan).

Men läst på tent har jag inte.. Skulle ju göra det hela dagen efter att vi varit till stan och jag fört hem Tomas men icke! Det var och är mycket roligare att pyssla med födelsedagspresenter och skriva brev och presenten blev jag riktgt nöjd med.

Nu skall jag ta mig i kragen och bölrja läsa på allvar för i morgon måste jag till skolan, har haft ledigt alldeles för länge nu och nu väntar först högen med tenter och sedan högen med inlämningsarbeten, tjohooo!! NOT! Nå ja 2 månader kvar och sen är det sommarlov :)

Nu skall jag slita mig från denna dumburk och sätta mig vid boken och höra med min tränare var jag skall börja efter en allt förlång paus. Skidade ju rätt flitigt i Saariselkä men i går och idag när jag skulle länka så mådde jag ju lite mindre bra...

Nu mår jag DÅLIGT, riktigt dåligt!!

E hemma från Saariselkä, de va en bra resa (skall försöka lägga in bilder nån dag när ja ha tid)
Denna vecka och 2 inkommande veckor e ett helvete i skolan, har alldeles för mycket måsten.
Nu mår ja mest dåligt!! Pappa hadee hem spysjukan ur jobbet förra torsdag, nu har det vandrat genom alla här hemma + Tomas och Jonas  som var med oss på resan.
Det började med pappa på torsdag
mamma fick det på fredag
på söndag bar det i väg uppåt
Thomas fick det när vi kom fram
Anna på måndag
Tomas på onsdag
Jonas på torsdag
och nu var det min tur i går kväll men det är först idag som det attackerat mig på riktigt och fyy ffaan vad jag mår piss, har inte kunnat göra något idag och skidskolan fick vi inhibera.
Så typiskt!
7 personer skulle ha sluppit denna plåga bara pappa hållit sig borta   från farbrors lastbil där han luggit decka några dagar före pappa for i väg.
Nu ligger jag och väntar på att Tomas skall komma och muntra upp mig.

RSS 2.0