30.8.2010

En heelt ledig dag utan en massa måsten.
Började dagen med en underbar morgon promenad längs med stranden, de va fint! Sen besökte jag naprapathen förhoppningsvis för nästsista gången denna skade period. Efter det cyklade jag över torget och kolla i några butiker men bestämde mig för att Tomas måst vara med när jag köper sängöverkast, gardiner och vaxduk. Jag behöver smakråd. Väl hemma har jag bara försökt få ordning på saker och ting här och mindre råddigt. Går ju så där.. :)
Men vi har iaf bott här i en vecka och det känns riktigt bra! Än så länge e de roligt att fundera ut vad man behöver handla och vad man skall göra för mat osv..
Nu skall jag göra mat!

Aktiv?

Jo, men inte på att blogga!
Jag har så mycket annat att göra som dessutom är mycket roligare. Idag tex har jag varit på ett positivt naprapath besök, haft en inte allt för värdelös jobbdag för fammo och faffa kom och hälsade på till brage och hade med sig en vattenkokare, hemma städade jag ur mitt klädskåp och denna gång gjorde jag det ordentligt, lyckades få en hel hög som jag skall försöka sälja på loppis. Sen kom Mikaela på besök från Vörå och vi hade en jätte trevlig pratstund, idrotten har bidragit med mycket men det bästa är nog alla fina vänner man fått genom att idrotta :)
Nu skall jag snart sova för att orka upp i morgon också, lovade min bror att han får väcka mig ifall han vill när han äter morgon mål, dvs kvart över sju.
godnatt!
min slut giltiga kalender bild, lite annorlunda men jag gillar den :)

Jag håller på att skärpa mej..

Med att iaf försöka skriva lite vettigt lite oftare :)

Idag e de tisdag å jag skall snart dra mej i väg till jobbet, efter en skön morgonpromenad med chotta.

Igår hämtade vi nycklarna till llägenheten eller ja, nyckeln för slashasarna som bott där tidigare har tydligen inte fått dom tillbaks fört ännu och det är augusti, de e ju lite så man blir upprörd, händer inget idag skall vi kräva hyra av dom!! Ikväll skall vi iaf å kolla lite mera där och i morgon skall jag försöka få hyresvärden övertalad att få måla väggarna i lite fräschare vit färg och byta en tapet. Annars är huset underbart placerat och jag trivs redan :)





Håller på att fixa en fin bild att klistra på min kalender men har lite besluts ångest, här är iaf två av alternativen. Har någon något förslag? :)

RSS 2.0