Lördagkväll

Tänker ha en myshemma kväll i kväll, titta på tv och slappa med sötisen min. Vet inte vad som kommer att synas i vår ruta, melodifestivalen kommer ju men de lät inte så populärt så ja tror jag skall försöka få vilja igenom att kolla en film i stället. Nu just är simpson iaf intressantast.
Dagen har varit en aning slö, kan bero på att vi kom hem lite före 4 i går natt / på morgonen. Ollis va enda som gällde i går fast jag sagt att jag inte skulle göra något men först fick Tomas mig övertalad och sedan lyckadest jag övertala iddo att komma med så de blev en riktig nais kväll. Men lite duktiga har vi ändå varit, först tränade jag duktigt i solf skogen sen har vi också varit ut och kört med mönkkin som vakt åt min bror och hans kompisar så de skulle få köra av sig lite i Kaschal :)
Nu skall vi snart gå i bastun och sen bänka oss framför tvn :)
<3

Idag skall jag..

-träna
-lära mig lite mera om det jag skall guida om i sommar
-samla några ärevarvs sponsorer (jag SKALL lyckas bättre än i fjol)

Tidig väckning

Klockan ringde sju, då var det bara att hoppa upp och ge presenten åt min söta pojkvän som fyller 20 år idag så nu är han i kapp mig ;) Sin 20 års dag skall han tillbringa i Nykarleby på en kurs med andra brandmän och jag skall snart söka mig mot öjberget och springa hårt i öjbergslunken. Sånt måste man acceptera när man är för stor för att få springa i stafettkarnevalen. Men men om nåt år skall jag vara med igen men då som lärare, det skall också bli roligt :)
Nu skall jag byta kläder och dra iväg till öjberget i min ensamhet för mamma och pappa är ute och seglar och i går kväll var dom på rönnskär så dom lär knappast hinna hem till kl 10 när jag skall åka i väg. För nu mera tar det 5 timmar från rönnskär, det som räckte 1.15 förra sommarn...
Ha en bra dag, alla glada och spring hårt i karnevalen ni som inte fallit för ålderssträcket :)

Det går lite trögt..

Idag lovade jag mig själv att inte dega bort halva sommarn framför datorn och det skall jag hålla! Ifall det regnar nån dag får jag dega lite mera men annars bara snabba nödvändiga mail läsningar!! Det finns så mycket bättre saker att aktivera sig med en fin solig sommar dag! Dessutom har jag ett jobb att sköta + en massa träningar å Tomas!
Idag har jag roadtrippat till vörå med anna, tränat, tvättat min och tomas bil med gemensamma krafter, Tomas spola dom med vattnet och jag såpade in dom :) sen har jag gjort mat, tränat igen och promenerat med charlotta. Nu e jag trött och skall sova! blir tidig väckning i morgon igen när sotaren skall in släppas. Sen skall jag träna och åka till tomas för han har dejour och får inte komma så långt som till solf förrän nästa tisdag och på lördag blir han också stor pojke och halvvägs till 40.
Godnatt!

Måndag

Nu borde jag ligga i sängen i stället, verkligen borde men jag kommer mig liksom inte för. Har suttit hela eftermiddagen och kvällen vid datorn och gjort reflektioner på bildkonstens alla arbeten. Förutom svängen jag gjorde in till stan för att kolla läget med segelbåten och underhålla pappa medan han väntade på typen som skulle komma 6-7 tiden men inte kommit ännu då klockan var 8.. Men nu är masten iaf uppsatt och pappa är hemma så det är ju bra så han får börja lära sig att segla så småningom för det skulle ju underlätta en aning i och med att vi faktiskt skall ta oss fram med en segelbåt denna sommar. Få se vad det blir till?!
Nej nu skall jag tvätta tänderna och hoppa i säng och sova bort allt som heter förkylning, för sjuk tänker jag inte bli!! Korsholms stafetten på torsdag och terräng FM på söndag!!
Godnatt!

Vappen ha vari å fari..

Fredagen började som de flesta andra dagarna förra veckan med portfölj arbete men efter en hård länk och mat stack jag i väg till Tomas och vidare till stan Tomas storebrors lägenhet där Jonny sedan plockade upp oss och vi åkte vidare till Smesby UF där vi grillade och skrattade. Vi hade så skoj att vi glömde tiden och kom i väg lite väl sent till Ollis vilket vi fick betala för i form va en jävla lång kö som vi trängdes i i över 1½ timme. Men skam den som ger sig, när vi väl var inne hade vi skoj!! Dans, dans, dans typ! å skälla på en typ som hällde en hel drink över mig och min halare! Nå ja de slutade rätt bra iaf, typen fick betala för sitt lilla misstag i form av två nya drinkar som Tomas och Jonny fick dricka upp. Men min halare luktar lite skumt och att tvätta är förbjudet så nu hänger den på vädring :)
Lördagen var en aning slö frän början och Tomas gnällde och ville ha en burana men tillsist kom vi oss i väg till torget (och tänk va skönt att bo i stan, bara att hoppa i skorna och traska i väg) där vi mötte Jannica, Robin och Jonny. Efter några varv på torget och en glass och hamburgare för vissa for vi i väg på nya äventyr. På kvällen fick vi besök av Jannica och Robin och Monopol underhöll oss hela kvällen tills min pengar var slut och jag blev tvungen att betala med min tomter, sedan var det Jannicas tur och till sist fick pojkarna också ge upp efter att de suttit och bytt sina pengar ett bra tag! Trevligt hade vi i alla fall, nästa gång är det Alias på tur ;)
Nu skall jag ta en sista slut spurt med kulturportföljen för jag hade planerat att den skulle v´bli klar i kväll, skiter det sig har jag hela morgon dagen på mig.
Bilden stal jag av Jonny, vi väntar iaf på att grillningen skall bli till något! :)

RSS 2.0